Over ons

Opgedragen aan Nox, onze superheld 🌟  

Bij NOXXIES geloven we dat nieuw leven het mooiste is dat er bestaat.

We koesteren elke baby als een wonder en streven ernaar om alleen het beste te bieden voor jou en jouw kleintje.

Onze producten zijn met grote zorgvuldigheid uitgezocht op zuivere en natuurlijke materialen. Kwaliteit staat voorop.

Bij ons kun je exclusieve merken terug vinden met een tijdloos en mooi design. Maar ook duurzaam en sterk. We zijn altijd op zoek naar de laatste trends om je een prachtige selectie aan te kunnen bieden. Terugblik op 2023 - Welkom 2024✨

Onze familie groeide in september met ons wondertje Lio-Tyr, onze vierde zoon. Dat was met stip het hoogtepunt van 2023.

Maar ook de start van de webshop NOXXIES in december was een hoogtepunt. Wat begon als een leuke afleiding in een rouwproces groeide uit als een droom die werkelijkheid werd. Het is een groot genoegen om leuke en praktische spulletjes voor baby en kids uit te zoeken om jullie aan te kunnen bieden.


In februari 2023 verloor onze strijder Nox zijn strijd tegen kanker. Na een gevecht van 9 maanden, tegen een akelige hersentumor.

Op 14 december zou hij 4e verjaardag hebben gevierd. Daarom werd op deze datum de NOXXIES webshop geboren. Gepland op deze datum om Nox te eren en om opnieuw een verjaardag te kunnen vieren op 14 december. Met een knipoog naar Nox.


We hopen op een mooi jaar, met veel plezier, liefde en gezondheid. Dat is wat wij wensen aan iedereen rondom ons. Wees lief voor elkaar dit jaar. Zorg voor elkaar en stel je hart open. Zorg voor kleur en zonneschijn🌞

Good to know :

Aangezien we beseffen hoeveel onderzoek er nog nodig is om kinderen te helpen die vechten, steunen we maandelijks het Belgische Kinderkankerfonds met een deel van onze omzet. We willen je laten weten dat jouw bestelling hieraan bijdraagt.

Hartelijk dank.

 

Heading

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.

Heading

Pair text with an image to focus on your chosen product, collection, or blog post. Add details on availability, style, or even provide a review.